Nieuwe leden

Harry de Klerk

Harry, kennelijk geïnspireerd, door neef Jan en waarschijnlijk tijdens een verjaardagsfeestje, kwam op 30 oktober 2019 bij het koor. Harry zit bij de baritons.  Van harte welkom en heel veel plezier.

2e en 3e ketelbinkies: Piet & Lukas

Woensdag 20-03-2019 konden we twee nieuwe leden verwelkomen. Lukas Alkemade en Piet Cremer kregen die avond, voorafgaand aan de repetitie, de rugzak met de benodigde kleding uitgereikt door onze pr-man, Willem Geerlings. Lukas en Piet zorgen met hun toetreden wederom voor de zeer welkome verjonging van ons koor en versterking bij de baritons.

Henk vd Berg

Voorafgaande aan de repetitie van 27 februari 2019 hebben we Henk vd Berg (Vos) als nieuw lid van het koor verwelkomt. Hij heeft de gebruikelijke attributen overhandigt gekregen.  Hij neemt plaats bij de baritons. Henk, welkom aan boord en veel plezier bij het zingen.

1e ketelbink Piet Heemskerk

Op 28 maart 2018 kwam er verjonging in het koor. Piet Heemskerk (20 jaar) kwam het koor tussen de bassen versterken en bracht de gemiddelde leeftijd sterk naar beneden. Piet welkom en we hopen dat je het goed naar je zin krijgt. Piet was danig onder de indruk van zijn kledingstukken, die hij uit handen van de voorzitter ontving.