2019

De optredens van ’t Bollenhart in de afgelopen kerstperiode zijn door heel veel vrienden en liefhebbers bezocht. De kerstperiode begon in de Munnekeweij. Daar showde het koor voor de eerste keer hun nieuwe kerstoutfit. Er waren niet alleen bewoners en buren van de Munnekeweij aanwezig. Ook geïnteresseerden “uit het dorp” Lees meer….

Nieuwe leden

Harry de Klerk Harry, kennelijk geïnspireerd, door neef Jan en waarschijnlijk tijdens een verjaardagsfeestje, kwam op 30 oktober 2019 bij het koor. Harry zit bij de baritons.  Van harte welkom en heel veel plezier. 2e en 3e ketelbinkies: Piet & Lukas Woensdag 20-03-2019 konden we twee nieuwe leden verwelkomen. Lukas Lees meer….

Festival Noordwijkerhout 2019

Festival Noordwijkerhout 2019 Het 17e Shantykorenfestival was weer een daverend succes. Op zaterdag 17 Augustus werd alweer het 17e Shantykorenfestival in het centrum van Noordwijkerhout gehouden. Er waren maar liefst acht deelnemende koren uit alle windstreken van Nederland. De organisatie voor dit unieke evenement lag natuurlijk in handen van ‘t Lees meer….