Onze initiatiefnemer en voorzitter van de commissie

Daan de Ridder

Tijdens de Alg. ledenvergadering, als vast onderdeel van de vergadering, reikt het bestuur de Daan de Ridder bokaal uit. Zij zet een groep of iemand in het zonnetje, omdat hij/zij zich extra verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor onze vereniging. Veel mensen zetten een extra tandje bij en steken regelmatig hun handen uit de mouwen.


In verband met de corona beperkingen in 2020 beziet Daan in het najaar van 2021 of er een nieuwe nominatie plaats vindt om de Daan de Ridder Bokaal uit te reiken.


Anno 2020: Het 1ste lustrum van de Daan de Ridder bokaal.


De Daan de Ridder bokaal gaat in 2019 naar onze muzikanten. “Zingen is onze passie en verbindt ons. Wij zijn blij dat we zes muzikanten in ons midden hebben, die onze mooie stemmen nog meer glans geven. Er rust immers een extra druk op hun schouders. Zonder muzikanten geen repetitie en/of optreden! A capella zingen proberen we wel eens maar dat gaat ons niet zo goed af. We vinden het wel heel fijn om een zwaaimeester te hebben die leiding geeft bij het ritme en de noten. Maar ook onze dirigent kan het niet alleen. Zonder muziek is zingen helemaal niet leuk. “

Muzikanten:
Arjen van Berkel, Piet Duivenvoorden,
Aad Duivenvoorden, Peter van Kampen,
Arie Duivenvoorden en Leo Zonneveld.
Voorzitter Jaap Beunder en Daan de Ridder

Rein en Ria Jansen ontvingen in 2018 de bokaal als dank voor hun enorme wilskracht.

Rein en Ria Jansen
Daan de Ridder
Jan de Klerk en Arnold Geerlings

Ageeth van de Beek ontving in 2017 deze prijs als bijzondere dank voor haar jarenlange inzet om ons er netjes uit te laten zien.

Voorzitter Arnold Geerlings, Ageeth van Beek en Daan de Ridder

Jan den Elzen ontving de bokaal in 2016 voor zijn tomeloze inzet als bestuurslid van onze vereniging.

Jan den Elzen en Jan de Klerk

De festivalcommissie onder aanvoering van Willem Geerlings was in 2015 de eerste ontvanger van de Daan de Ridder bokaal. Wat een werk verzetten deze mannen, jaar- op – jaar- op- jaar.

Henk Heemskerk, Henny van Schooten, Leo Teeuwen, Willem Geerlings, Wim Koopman, Chris Tetteroo en vooraan Daan de Ridder