Daan de Rider bokaal weer uitgereikt

Tijdens de Alg. ledenvergadering, als vast onderdeel van de vergadering, reikt het bestuur de “Daan de Ridder bokaal” uit. Het bestuur zet een groep of iemand in het zonnetje, omdat hij/zij zich extra verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor onze vereniging. Veel mensen zetten een extra tandje bij en steken regelmatig hun Lees meer….

Oorkondes uitgereikt

Tijdens de Carnavalsviering op zondag 4 februari in de st.Jeroenskerk in Noordwijk van Carnavalsverening De Noortukkers werden traditioneel oorkondes uitgereikt. Dit keer werden aan dirigent Jan de Klerk en koorlid Daan de Ridder de oorkondes omgehangen. Bieden zicht zichtbaar ingenomen met hun eremetaal!

Afscheid

Onlangs hebben twee prominente leden van ons koor, te weten Cor Koomen en Frans van Schooten, wegens gezondheidsredenen afscheid van het koor genomen. Cor, lid van het 1ste uur en Frans, die zich inzette voor de materialen, klaar zetten van apparatuur ed, zullen node gemist gaan worden. Erg spijtig, maar Lees meer….

Rabo-club aktie

De RABO-bank heeft ook dit jaar weer de actie “Clubsupport”. Deze actie loopt  van 4 september tot 26 september. Natuurlijk staat Shantykoor ‘t Bollenhart op de lijst van deelnemende verenigingen. We willen onze vrienden, kennissen, donateurs en ieder die Shantykoor ‘t Bollenhart een warm hart toedraagt, vragen hun stem niet verloren te laten gaan Lees meer….