2 x Orde van Oranje-Nassau

Ons koor heeft twee leden, die met de lintjesregen de versierselen kregen opgespeld. Jaap Beunder was van 2014 tot 2020 voorzitter van de Voedselbank Noordwijkerhout. Hij leverde een bijdrage aan de fusie van de Voedselbanken van Noordwijk en Noordwijkerhout. Hij is sinds 2014 penningmeester en sinds 2019 voorzitter van het Lees meer….

Bloemenmozaïek 2024

Een aantal leden heeft ook dit jaar weer de naam van Noordwijkerhout als “centrum van de Bollenstreek” eer aan gedaan met het maken van een bloemenmozaïek. Vanaf donderdagochtend is er met veel animo en enthousiastme gewerkt aan een mozaïek met de tekst: Shantykoor ‘t Bollenhart met Klank en kleur. Het Lees meer….

Fan-mail vanuit Australië

Een vriendin vanuit het verre Australië schrijft ons: “Hallo membres van het Shantykoor, Ik vind het nog steeds leuk om van jullie bezigheden deelgenoot te zijn. Ik krijg als vriend keurig de nieuwsbrief toegestuurd. Nu las ik op de website dat jullie mee gaan doen met een “battle”. Ik was Lees meer….

Daan de Rider bokaal weer uitgereikt

Tijdens de Alg. ledenvergadering, als vast onderdeel van de vergadering, reikt het bestuur de “Daan de Ridder bokaal” uit. Het bestuur zet een groep of iemand in het zonnetje, omdat hij/zij zich extra verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor onze vereniging. Veel mensen zetten een extra tandje bij en steken regelmatig hun Lees meer….

Oorkondes uitgereikt

Tijdens de Carnavalsviering op zondag 4 februari in de st.Jeroenskerk in Noordwijk van Carnavalsverening De Noortukkers werden traditioneel oorkondes uitgereikt. Dit keer werden aan dirigent Jan de Klerk en koorlid Daan de Ridder de oorkondes omgehangen. Bieden zicht zichtbaar ingenomen met hun eremetaal!