Lichtpuntje

Er is een lichtpuntje….. Deze periode doet een beetje denken aan de lange perioden die zeelui vroeger op zee waren zonder dat zij land zagen. De zeelui moesten toen keihard werken om het schip varende te houden. Terwijl zij dat deden motiveerden zij zichzelf én elkaar door het zingen van Lees meer….

Shanty-festival 2021 afgelast!!!!

Het shanty-festival gaat in 2021 gaat helaas ook niet door. Het bestuur zegt daarover: “dat het festival van 2021 niet zal doorgaan. De voorbereiding van ons festival vraagt tenslotte enkele maanden. Daarnaast is het niet reëel om nu sponsoring te vragen, terwijl alle bedrijven het al zo moeilijk hebben. De festival commissie heeft de Lees meer….

2019

De optredens van ’t Bollenhart in de afgelopen kerstperiode zijn door heel veel vrienden en liefhebbers bezocht. De kerstperiode begon in de Munnekeweij. Daar showde het koor voor de eerste keer hun nieuwe kerstoutfit. Er waren niet alleen bewoners en buren van de Munnekeweij aanwezig. Ook geïnteresseerden “uit het dorp” Lees meer….

Nieuwe leden

Harry de Klerk Harry, kennelijk geïnspireerd, door neef Jan en waarschijnlijk tijdens een verjaardagsfeestje, kwam op 30 oktober 2019 bij het koor. Harry zit bij de baritons.  Van harte welkom en heel veel plezier. 2e en 3e ketelbinkies: Piet & Lukas Woensdag 20-03-2019 konden we twee nieuwe leden verwelkomen. Lukas Lees meer….

Festival Noordwijkerhout 2019

Festival Noordwijkerhout 2019 Het 17e Shantykorenfestival was weer een daverend succes. Op zaterdag 17 Augustus werd alweer het 17e Shantykorenfestival in het centrum van Noordwijkerhout gehouden. Er waren maar liefst acht deelnemende koren uit alle windstreken van Nederland. De organisatie voor dit unieke evenement lag natuurlijk in handen van ‘t Lees meer….